Tillägnad den lilla staden Stockholm speciellt

Swedish Comics, Modern Art Sweden,

Stockholm, Lyrics, Debate, future, religion

Detta är en sajt om Stockholm Sverige, om livet, och allt annat!

 

Årstider i Stockholm, Seasons in Stockholm Sweden

Winter, spring, summer, fall.

 

 

Evolution, Humour, World, Poems, amazonas, forest

The archipelago of stockholm, sandhamn

 
 
 

The comics we and dr halkan 2010 - 2022 

 
 
 
Aftonbladet
Svenska Dagbladet
Dagens Nyheter
 Yogashakti
Friskis & Svettis
Puls och träning
Svenska Kyrkan
Frälsningsarmen
Stadsmissionen
Pen store

Amazonas!

What do you think about Gaia? Is it good enough? Why do they try to cut down Amazonas, is that ok? That is not ok. What do you think about Gaia? Is it good enough? I repeat once more! What do you think about Gaia? It is good enough! It is good enough! It is really good enough! If they do not cut down Amazonas! Then it is good enough! Then it is good enough! Then it is good enough!

 

The Stockholm City Central library, a world heritage

 
 
 
Allt om Stockholm
Gunnar Olssons Foto
Aspkrans foto
Motionera Stockholm
Hellas Gården
Bromma-Vällingby Skid och
Orienteringsklubb
stockholms stad
 
Painting Richard is a rock star
 
New about me
 
 
The comic we 2020

Dagens blogg, 22 03 04, 22.25

 Jag skriver sångtexter. Jag ritar serier. Jag skriver ur min synpunkt, hur det varit för mig. Vad som gäller för andra, gäller inte för mig, alltid. Jag var som barn ganska långt nere i hack- ordningen. Det fick duga för tillfället. Det var bättre när man träffade släkten på somrarna. Annars var det bra på vintrarna med. Vi var accepterade, mer var det inte heller.

Tack för mig för tillfället.

 

 

 

Pages about my Cat

Dagens blogg 22 03 05 07.25

Nu tar vi bort det här, som stod här, det var lite negativt. Annars är ju människor olika. Jag trivs ganska bra, med min tillvaro. Min katt, och lite annat folk upptar mina dagar. Jag skapar dagligen, och hoppas fortsätta med det. Jag ska se vad vi kan göra av det här. Ni kan ju ändå lära er lite av det som stod här, om ni nu minns vad det stod.

Detta om detta.

Summer Mariatorget.
 
 

Humlan bortom tiden!

Det kanske finns en plats bortom tiden, som leder till en annan dimension. Där på en blomma sitter en humla, som du kan klia någonstans, kanske bakom örat, en morgon en gång.
Humlan något heter han med, och han vill dig nog bara väl. Han öppnar en väg, bortom tiden, som leder till någonstans, där det faktiskt fantastiskt är. Där är humlorna större än svalor, och snälla som den sydliga, milda brisen, en vårmorgon! läs mer...

Might be one day!

 
 
 

Winter Mariatorget.

 

 

 

 

New pictures of Robert Naverstam

 

 

Långholmen

 

Åsa

 

We from 2022

 

banner

Halloween Sale. No Ticks, Just Treats! Instant 15% OFF + $0 Shipping & Fast Delivery on Nexgard, Bravecto & More. Apply Coupon: CPCHD15

banner (2)

Microsoft

banner-stor (2)

Microsoft

 

 

Vinaren 2


Tre tjejer runt en 40, med Lina i släptåg; 

Din berömde far, hur går det för honom?

Lina: Det går framåt, han tänker på den snara framtiden, han skriver sketcher om,

jag vet inte,,!

Sara: Kan ni inte prata om något annat,,,!

Nu byter vi ämne, Spy Bar är stängt, eller är det det,,!

 

Forts;

 

 

 

 

 

Det grynas över Maria, det grynas över Gamla Stan, det grynas, över stan med stort S. Solen stiger upp, som vi bara säger, men det bara verkar ju bara så. Vad tycker ni om mig, att jag är en idiot? Hur var med det, var det jag som sket, var det så, de tänkte på l’Etoile? Ja nog för att magen krånglar, och jag är nog hjärndöd, så till den milda grad, att jag inte vet var jag skall. Jag är nog faktiskt dummare, du kan nog knappast finna tunnare. Hur var det när du tog dina första steg?

Jag är en svag liten man, det är nog så det är. Jag är nog faktiskt svag, så svag, till den milda grad, och inte vet jag, var jag skall. Jag är faktiskt dummare, jag räknas nog till de tunnare. Jag är faktiskt liten också, och inte vet jag, var jag skall.

Men trots detta, så är det faktiskt så, att jag minns, en liten station i Köping, och jag minns en liten flicka jag besökte där. Jag minns dina första steg, men jag minns nog inte mina, men jag minns nog, en liten säng med spjälor. Jag minns, att min moder släpade mig till dagis varje dag, jag minns nog mycket, men vad kan jag ha glömt?

Jag är svag, är jag rädd, och ibland är jag nog rädd. Men nog längtar jag ibland, att jag älskar med någon, ibland i mina drömmar. Och nog känns det så ibland, som att jag gör något, med någon som inte är där, det är nog så det är. För jag är ensam, så ensam, så ensam, och jag går här på Söder.

Men nu grynas det över Maria, det grynas över Gamla Stan, det grynas över stan med stort S, och nu skall jag ut, jag skall bara ut, och hälsa morgonen, den skira. Jag skall ut, och hälsa den gula skiva, som vi, som vi bara så länge sagt, bara sagt, den stiger upp, men det verkar ju bara så.

För i stan med stort S, där bor jag, och den är nog vackrast i världen. Finns det ett slott som vårt kungliga, någon annan stans i världen? Finns det, en annan stad i världen, med sådana resurser, som de vi har här?

Men nu börjar det grynas, nu måste jag ut, för att fira den uppstigande skiva, som, som vi bara säger så, den stiger upp, över stan, över stan med stort S, här hos oss, men det verkar ju bara så.

 
 

 Grona Lund Stockholm

 
 • 63470029
 • Hghus_i_Birkastan
 • 63470023
 • southoldtownbynight
 • IMG_0517
 • 63470007
 • IMG_0502
 • We2021_105
 • Granen_vid_slottet
 • IMG_0518
 • IMG_0504
 • IMG_0500
 • IMG_0288
 • Brjan_till_nya_Slussen_
 • 63470025
 • 63470013
 • IMG_0505
 • We2021_106
 • IMG_0521
 • 63470034
 • 63470021
 • IMG_0501
 • 63470019
 • 63470022
 • IMG_0506
 • IMG_0509
 

Gröna Lund

Gröna Lund, a favourite for the small kid during his upbringing! I loved it as a kid! I hated the Skansen! All they has now is the music and singing they have there in the summer! But Gröna Lund is planing for even bigger attractions! It is, as I have heard, planed to take the shows even further out into the waters, but that is just rumours! The history goes like this! The Gröna Lund fair was opened in 1883, near a small in with the same name! The founder Jacob Schultheis, 1846-1914 came from Germany, and together with his brother, he had been keeping a variety in Gothenburg, for some time.

The fair was taken over by his son, the engineer Gustaf Nilsson, 1888-1940. The establishment was getting bigger, and bigger during his time, and was beginning to become the leading fair, and otherwise in the northern hemisphere. They had started a lot of different attractions, and it all was to become to become a little bit of a little bit of was it is today! With restaurants, pubs, and the big Tyrol establishment , it all was to become something of what it is today!

 

 

 

 

 
   

 

Subcategories