Vad kan man säga om mig, Robert Naverstam?

Jag är uppväxt i Vällingby, på Vittangigatan 1 mitt i Vällingby Centrum! Min mor var ensam med mig, ett tag när jag var riktigt liten. Jag gick i Grimstaskolan, under uppväxtåren. Det blev nio år där! Sedan blev det S:t Jacobi gymnasium 2 år! 
Jag tröttnade på skolan, och började på ett litet elektronikföretag,  ett dotterbolag till Ericson, RIFA hette det de första åren jag jobbade där. Sedan bytte det både namn och plats. 
Det bytte identitet till Ericson Components, och det var i kiseldalen i Kista som det låg då och nog även nu, så vitt jag vet! Efter det så blev jag sjukpensionär, för jag klarade inte stressen på Ericson, det ska jag nog inte prata om så mycket, vi hade svåra samarbetsproblem, då, de åren, det blev ett svårt problem, för mig på företaget, jag hade svårt att bli accepterad som en bland alla andra. När jag arbetar med mina bilder nu, så editerar jag dem oftast i  Photoshop, som är mycket känt, och mest exakt och mångsidigt.

Nu har jag inte så mycket i månaden efter skatt, man blir nog inte blir så värst fet av den. Nu försöker jag att sälja serier och annan konst. Serierna ska när de levereras vara signerade med ett äkthetscertifikat som ska följa med vid leverans! 

De ska levereras på lite tjockare papper och vara signerade och inplastade vid leverans, med en stämpel på baksidan, där det står Naverstam Web Art Gallery, och något litet annat.

Annars drar livet för bi med en lugn fart, men jag anser nog, att det hade varit kul med lite mer uppmärksamhet. Jag ska försöka fortsätta på det här materialet senare vid inspiration. Men en sak får man nog anse att man måste säga, - det är bara att fortsätta, efter alla år. Ibland säljer jag något, det får räcka tills vidare.

Jag gör bra serier ibland också. Jag tycker faktiskt att jag kan säga, att jag är stolt över mina maskar från tid till annan. Med tanke på hur det såg ut de första åren, så har det tillkommigt både bättre innehåll och mer substans.

 

 

Tack! 

 

Robert Naverstam