Vad kan man säga om mig, Robert Naverstam?

Jag är uppväxt i Vällingby, på Vittangigatan 1 mitt i Vällingby Centrum! Min mor var ensam med mig, ett tag nät jag var riktigt liten. Jag gick i Grimstaskolan, under uppväxtåren. Det blev nio år där! Sedan blev det S:t Jacobi gymnasium 2 år!
Jag tröttnade på skolan, och började på ett litet elektronikföretag,  ett dotterbolag till Ericson, RIFA hette det de första åren jag jobbade där. Sedan bytte det både namn och plats. 
Det byttes namn till Ericson Components, och det var i kiseldalen i Kista som det låg då och nog även nu, så vitt jag vet!
Efter det så blev jag sjukpensionär, för jag klarade inte stressen på Ericson, och det ska jag nog inte prata om så mycket, men jag hade så dålig hygien då, de åren, att det blev till ett svårt problem, för mig i umgänget med mina arbetskamrater på Ericson Components.

Nu har jag bara kanske bara ett par hundra mer än 10 000 i månaden efter skatt, och det är inte en summa som man blir så värst fet av. 
Nu försöker jag leva bland annat på att sälja serier, och då ska de levereras signerade med ett äkthetscertifikat so m ska följa med vid leverans! 
Vill du sedan ha just en speciell serie, då får du hålla dig framme, eller så kanske man kan ha en kö av något slag!
De ska levereras på lite tjockare papper och vara signerade och inplastade vid leverans, med en stämpel på baksidan, där det står Naverstam Web Art Gallery, och något litet annat.

Annars drar livet för bi med en lugn fart, men jag anser nog, att det hade varit kul med lite mer uppmärksamhet!
Jag ska försöka fortsätta på det här materialet senare vid inspiration. Men en sak får man nog anse att man måste säga, - det går inte att vara ledsen och bitter efter alla ensamma år!
Jag gör bra serier ibland, det får räcka tills vidare!